asma azura's FotoPage

By: asma azura mn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Dec-2007 02:34 Email | Share | | Bookmark
Arina Aisyah @ Terengganu

 
 
 
View all 5 photos...
18 Okt 2007 - selepas habis kerja, bertolak ke Terengganu bersama Hubby & Arina Aisyah. Mama, Abah, Boy & Baby balik umah dulu, kemas baju & perkara2 yg sewaktu dgnnya. Actually abah & boy ada golf tournament esoknya. Kitaorg pulak kiranya bercuti la ni... Tambah lak Pakcik yie buat makan kat umah dia. Jamuan makan sbb naik pangkat. Congrats Pakcik!

Sampai kat Tepoh pun dah kul 9 lebih.... Abah & En Yusoff pulak termakan buah langsat. Tersalah jalan. Sepatutnya diorg sampai dulu... After dinner kat umah pakcik, mama, abah & yg lain2 check in kat Primula. Me, Hakim & Arina Aisyah just stay kat umah pakcik. Tolong Auntie apa2 yg patut... Tolong makan kueh raya, etc.Eli & family dari machang pun datang gak.

Esoknya, lepas b/fast nasi lemak terengganu, me & family pi amik mama & baby kat Primula. Mama nak pi Pasar PAyang. Beli baju, kain batik etc. Tak menyempat la pulak nak amik gambar.Tak pe tunggu Arina Aisyah besar sikit nanti, Ibu amik gambar banyak2. Lepas tu sempat singgah kat A&W pantai buruk - Minum2 dulu sambil Arina Aisyah main keta mainan kat situ... lupa lak suruh hakim amik gambar. just record jer...

After lunch kat umah pakcik, kitaorg bertolak balik cz Baby petang tu dah kena balik K.l. flight kul 6 ptg. Kitaorg lak terus ke Pasir Mas. Kak aiza & family ada balik umah ayah Ummi.

*Ibu & Arina Aisyah*




Monday, 19-Nov-2007 11:36 Email | Share | | Bookmark
Oktober 2007

 
 
 
View all 12 photos...
30 Okt 2007- Pagi, terima sms dr sharina invites ke rumah azuan-elle utk celebrates besday faris ikhwan yg ke 7. Ptg tu, tukar plan utk celebrates kat umah abah jer cz ada org nak dtg umah. Ptg tu lps balik keja, terus ajak hubby ke kb mall beli present faris. Abah pun kirim suruh beli hadiah utk faris jugak.

Dalam dok sibuk cari hadiah faris, mama lak call. lupa lak pg tu janji nak masak cz mama puasa. terus masuk pacific cari lauk utk masak- ikan tenggiri goreng kari + sotong/udang kicap.

Mlmnya, mc elle buat spaghetti + beli satay & kek.

Tetamu yg hadir, p su mie n family, p zie n family.







Monday, 29-Oct-2007 08:00 Email | Share | | Bookmark
1 syawal 14278h

 
 
 
View all 28 photos...
Tahun ini giliran kami bertiga beraya di Pasir Mas, Kelantan. Kak Aiza, Kak Akida dan Asmak bersama keluarga masing2 dah selamat sampai ke umah ayah dan umi sehari -dua sebelum raya. Kak Long mmg tiap2 tahun beraya umah mertua baru balik umah ayah dan umi belah tghari. Kak Azian pulak tahun ni beraya di perantauan bersama keluarga cz sambung study -PHD. Mungkin 2 tahun lagi baru dapat balik msia.

Mmg seronok bila berkumpul ramai2 macam ni. Teringat pulak masa arwah tok - ayah dan mek ada kat kampung dulu2. Time raya mcm ni happy jer bila anak cucu balik beraya bersama2. Kalau dulu, weekend jer anak2 yg dok dekat balik kampung jumpa arwah ayah dan arwah mek. Tapi sekarang, bila arwah tok dah x de, masing2 buat hal masing2. Kekadang bila time ada kenduri, kematian atau sedara sakit baru la jumpa.

Kalau belah mama lak, mmg kami semua rapat - dari arwah tok - wan dan chek, tok sedara - wawa, tok chik, mek, arwah ayah, tok su dan tok ngah, arwah apak, mak/ayah sedara, mak / ayah sepupu, anak sepupu, 2 pupu etc. Kalau balik golok mmg x sah kalau tak singgah umah tok2 sedara yg ada. Mmg seronok la bila semua berkumpul, meriah sangat2.

Keluarga Hj Harun & Hjh Mariam


Keluarga En. Nasir & Puan Wan Asmat


Azura , Hakim & Arina


Tuesday, 9-Oct-2007 02:04 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri untuk semua

 


Quote:
Kepada kawan-kawan di Kelantan, Jemputlah ke rumah Hari Raya Ke-2 nanti!


Monday, 1-Oct-2007 22:10 Email | Share | | Bookmark
Diari Sept 2007

palm minor
 
 
View all 39 photos...
1 Sept 2007 - Jemputan dari Palm Minor, 'ayahku' buat majlis aqiqah cucu sulong beliau. Ingatkan nak gi tghari tp terlewat le pulak + tersangkut dlm jem + hujan. Abah 2-3 kali call tanya bila nak sampai. Sampai jer kat sane nasib baik ada azuan & family dan p.zie & family. Sambil makan2, faris (anak azuan) volunteer nak amik gambar. Setiap ceruk diamiknya.






8 Sept 2007 - Hari ni ayah Arina x kerja. So, lepak kat umah jer. Nasib baik Iman, Faris & Sarah datang. Boleh Arina main-main dengan sepupu. Arina pun mcm tau2 jer bila sepupu dia dtg. Mesti senyum meleret kat abang Iman & Faris dan kakak Sarah. Lepas tu Ibu ajak Ayah Arina gi Pantai Timur. Then gi KBmall shopping barang dapur.






10 Sept 2007 - Majlis sambutan hari jadi kepada Iman, Abah & Sarah . Mc elle masak kuzi ayam dan kuzi kambing yang diSponsor oleh kami adik-beradik. Hakim lak sponsor roti jala + kek. Lepas isyak majlis bermula dengan tiupan kek harijadi oleh Sarah, Iman & Abah. interprem sama Mama, BABY dan Faris. Selepas tu majlis bagi hadiah & bukak hadiah. Org yg x sambut besday lak yg lebih2 nak bukak hadiah esp. mama & baby. Sabar yea mama & baby. Ur turn kena tunggu hjg tahun Terima kasih kepada P.su Mie & keluarga dan P.zie & keluarga kerana sudi hadir menjamu selera.







12 Sept 2007 - Hari ni abah belanja kitaorg dinner kat Four Season Restaurant sempena menyambut 1 ramadhan 1428h yang akan bermula esok. Turut hadir Uncle Zul & keluarga, Uncle&Aunty Nik dan Uncle Kuman dan Aunty Da.







13 Sept 2007 - 1 Ramadhan 1428h, Tahun ni Ibu happy sangat cz dapat berpuasa dan beraya dengan Arina Aisyah. Tak sabar nak belikan baju raya utk anak Ibu nanti. Hari ni gak Arina genap 3 bulan. Rasa sekejap jer anak Ibu ni membesar. Alhamdulillah syukur kepada Yg Maha Esa memberikan cahaya kehidupan kepada Ibu dan Ayah!

26 Sept 2007 - Besday Azuan yang ke 29. Sorry yea papa, Ibu x sempat belikan hadiah. Just wish thru sms jer...


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net