asma azura's FotoPage

By: asma azura mn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Sep-2007 05:32 Email | Share | | Bookmark
Tagging!!!

playing kids
 
 
View all 15 photos...
Lama gak x buka f.p ni... tup2 ibu Arina kena tag kat umi Najla. Kali ni tagging pasal KALAU dapat rm1 juta... wow.... banyak tu... tapi kalau Ibu Arina yang dapat rasanya sekejap jer habis rm 1 juta tu...

Instructions : **Start Copy**
Proposition: If you Have $1,000,000.00…………………………………
Requirements: continue above sentences
Tag Mode: 5 blogger
1st - You leave their blog and post link and add to the list below.
2nd - Let the blogger you want to tag know they been tagged by comment in their blog or etc.

What They Do With Their $1 Million
1. SYH will spend for Family.
2. Miche will give to the needy.
3. Montessorimum will keepsake.
4. Mumsgather will secure her kids’ financial future.
5. bkworm will be debt free.
6. Dancing Queen will go on a lifelong holiday.
7. Eve will invest in properties.
8. dieselfire will create a foundation for underprivileged students.
9. Underneath The Stars will put aside for kids education.
10. AmiraZefr will invest in her kids trust fund and set aside for some TLC holiday trips.
11. Erna will perform Hajj and round the world with my beloved family
12. MamaFaMi will create a foundation for orphans and old folks in Africa.
13. Muna will set up a trust fund for her daughter.
14. Mamasya will go on holiday with family and save some for the future.
15. Jie jie will spend 50% for family, 25% for mosque and 25% give for needy.
16. MaDiHa will save for future & kids education, perform Hajj, go for holiday & donate for needy.
17. Alim will settle all the hutang first (house loan, car loan, study loan) then perform hajj,
buy new big/comfortable house & car by cash... the rest..will invest in my kids trust fund & save for future ... ( ada balance lagi ke? tak byk mana pun 1 milllion ni )
18.Azurahakim will give 1/4 to parent, 1/4 to myself & family (and future saving of course), 1/4 settle all the loans, and 1/4 to orphan and old folks. InsyaAllah...

Now..who am I tagging ?

fazizaid,ladyct, intan maria, tyha, & mademoiselle ayu






Tuesday, 21-Aug-2007 01:53 Email | Share | | Bookmark
Diari Ogos 2007

 
3/8/2007
 
View all 17 photos...
3 Ogos 2007 - Ibu & Arina ke majlis kenduri Ezwin & Azman. Actually both mempelai ni dah lama kawin tapi baru buat jamuan belah pihak lelaki.
- Ibu & Arina balik pasir mas. Kesian Ayah tok & umi tok dok tunggu arina datang umah.

10 Ogos 2007 - Ayah Arina selamat sampai ke KB setelah menjalani kursus 3 minggu di Instun, Perak.

11 Ogos 2007 - Ayah Arina dari pagi tadi lagi dah kuar. Ada pertandingan sukan pulak kat stadium sultan mohamad ke 4. Malam, pakcik Yie, Aunty Ita & Natasya datang umah tengok Arina. Thanks for da gift kak Tasya! Nanti kita kawan sama2 yea After magrib, kitaorg gi makan malam kat Restoran Lazat Mesra kat Kubang Kerian. Abah bawa kuar makan anak2 angkat Rumah Sinar Harapan.

13 Ogos 2007 - Arina genap 2 bulan. Ke klinik kesihatan pengkalan chepa utk suntikan.

17 Ogos 2007 - Sebelum subuh lagi Ayah, Ibu, Mama tok & Arina kuar gi Pulau Melaka. Gi ke Masjid Darul Anuar. Actually nak suruh Tok Guru Nik Aziz cukur rambut Arina Aisyah. Mama tok dah niat sejak Arina lahir lagi tapi baru skrg ada kesempatan dan tunggu ayah balik dari kursus.
Mama tok & ayah sempat berjemaah dgn tok guru nik aziz.

20 Ogos 2007 - Hari Lahir Ibu! Actually ayah ada kursus kat sudara beach resort menginap 5 hari kat sane bermula semalam. Ibu ingat x leh celebrate la besday dgn ayah. tapi tup2.... nak dkt kul 12 tghmalam, ayah sampai. terkejut gak ibu...terharu pun ada... yea la ingat nak masuk tido dah... rupa2nya ayah balik semata2 nak celebrate besday ibu. Terima kasih Sayang! Ni yang I sayang U sokmo2 ni

Quote:
to all my dearest siblings & friends, Thank u for da besday wishes!

Elle & Masho thanks u for da wishes... nak makan kek mai la umah!

Aziey wrote:
>Happy Birthday kak long.. Happy birthday kak long. Happy birthday kak lonnggg. Kiss kiss.

Baby wrote:
>Kak long happy birthday to you. Sorry for the late wish. i love u so much.

Vetha wrote:
>Happy birthday my dear friend. All my best wishes.

Nusrah wrote:
>Asma, happy bday.

HUsna wrote:
>Happy birthday to u!

Yanz wrote:
>Hepy bday mama seymour! God bless & frenz 4eva..

Fz wrote:
> I wish u r Healthy, u r safe, u r happy, every minute, every hour, everyday!! May ur wishes n dreams come true.. HAPPY BIRTHDAY ENDIK!

Amy wrote:
>Seymour happy birthday. Semoga sihat selalu.


Yazis wrote:
> Selamat hari lahir
> Panjang umur n murah rezeki

Mushy wrote:
> hang selebrate kat ne ini taun??dah jadi mak org dpt hadiah lg tak??hehehe..semoga berbahgia yayaya..long life semah!!!!

Leen Rahim:> Hepi bday girl!

Mira wrote:
>Hi..Seymour..
Happy Birthday to u... Tadi aku yanz and amy gi makan2 kat secret recipe...pastu teringat birthday kau...kitaorg pun ambik lah gambar pastu hantar mms kat mung..tp tok tahu lah mung receive ko dok...Anyway...semoga panjang umur dan murah rezeki selalu...

Also to Santhi - thanks 4 da advanced besday wishes!

Santhi wrote:
>Asma,
Thanks a lot ya,,,,very thoughtful of u....very cute arina,,,,
so sweet to c her...
ADVANCE HAPPY BESDAY TO U MY DEAR....I WILL BE GLAD TO WISH YOU THE EARLIEST..........ENJOY UR SPECIAL DAY TOMMOROW.....SEMOGA BERBAHAGIA SELALU DENGAN KELUARGA TERSAYANG!!








Thursday, 26-Jul-2007 07:29 Email | Share | | Bookmark
Arina & Play Gym

 
 
 
View all 7 photos...
Pd 24 Julai 2007 Arina, Ibu & Mama Tuk ke klinik balqis cz nak sunat Arina yg masuk 42 hari. Lps siap bersunat kitaorg gi bfast kat KB Mall sambil jalan2 Seronok sangat Ibu cz dpt kuar umah Ibu jgk amik kesempatan beli brg2 keperluan & play gym utk Arina.

Lps tu Arina lepak kat ofis abah tuk sambil tunggu mama tuk kuar ngan kawan dia. Ptg, kat umah pulak, kawan mama tuk datang hantar durian. Maklumlah musim durian sekrg ni. Terima kasih kat datin na cz bg duit US$100 kat Arina. Oh ya sblm Ibu terlupa, terima kasih jgk utk Asmak (kembar hubby) cz dtg melawat kami tempohari dan juga NuyuEjai sekeluarga. Thanks 4 da lovely baby gifts!





nuyu & sons


Ibu & Arina


Sunday, 22-Jul-2007 07:40 Email | Share | | Bookmark
Arina Aisyah 40 hari

 
 
 
View all 6 photos...
Akhirnya ibu dah lepas 40 hari berpantang ( berkurung dalam umah ) hehehehehe..... Boleh la ibu dan Arina gi jalan2 lepas ni . Ibu pun dah lama x masuk ofis. Keja kat ofis pun ibu rasa dah bertimbun kat atas meja. Pening kepala ibu macam ni. Mana nak buat keja lagi, mana nak jaga Arina lagi. For sure, Arina pun kena gi keja ngan ibu gak.

Arina skrg ni breastfeeding, 2 mlm lps try bagi susu botol mcm x ngam jer dgn perut dia. Perut Arina plk meragam, ank ibu menangis mcm kena cubit/sakit. Kesian pulak ibu tgk. Nasib baik ada mama tok. Dok gilir2 jaga Arina ngan mama tok. Kalau x de mama tok, mcmana la ibu agaknya

Ayah lak last week kena gi kursus kat Sudara Beach resort selama seminggu. Esok ayah kena gi Ipoh pulak kursus 2 minggu. Kena tinggal lagi ibu + Arina. nway, kami doakan semoga ayah selamat dlm perjalanan pergi dan balik.Amin.










*pakcik boy interframe*



Friday, 20-Jul-2007 10:18 Email | Share | | Bookmark
Entry utk X-ofismate Ayah

 
 
 
View all 5 photos...
10 Jun 2007 tarikh akhir ayah berhenti keja di K.L. Dah masuk 3 tahun kot ayah kerja kat sana. Kerja kat training department ni mmg ook tapi memenatkan gak tambah2 time kena gi outstation. Ni Ibu cakap dr pengamatan ibu la... tapi ada gak time yg seronoknya... bila ibu dapat ikut sama ayah gi outstation masa tu kira honeymoon laa... tapi sekrg ni dah bertiga.... x dpt la nak berhoneymoon lagi kan sayang?

Quote:
Pada hari terakhir X-ofismate ayah buat majlis perpisahan utk ayah + makan2 yang disponsor oleh HOD ayah.












[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net