asma azura's FotoPage

By: asma azura mn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Jul-2007 11:51 Email | Share | | Bookmark
Arina Aisyah Nama Diberi ...

 
 
Ibu Arina kena tagged oleh Tyha (mama najmi & naufal) & Alim (mama najla) pulak!

REQUIREMENTS :
Write about what or how or why you gave the name(s) to your kid(s).

Arina Aisyah Nama Diberi...
Memula dpt tahu pregnant dulu, survey2 jugak la buku2/ kat interent nama utk bakal baby. Ada la 2-3 nama yg berkenan. Masa tu x bagitau hubby lagi. Kot2 hubby pun ada suggestion name utk baby kami. Pastu, bincang2 ngan hubby, dengan besar hatinya hubby bg permission kat ibu Arina pilih nama. Tak kira baby girl ke baby boy ke kena start ngan huruf A. Al-maklumlah dua2 bermula ngan huruf A - Asma Azura & Ahmad Hakim.

Bila dah scan dan lahir seorg puteri, kami sepakat namakan Arina. Memula mmg nak satu nama jer cz both parent nama dah panjang. Tapi mama tok pulak suruh letak satu lagi cz susah nak ingat nama Arina. Kekadg tersasul sebut marina la, alina la, erina la... Maka dengan rasminya dlm my kid Arina - Arina Aisyah Bt Ahmad Hakim.

Maksud:

Arina - Cerdik
Aisyah - Bersemangat


QUANTITY: 5 people

Cabutan seterusnya ialah.....

mama aiman @ tini
ummi muna & azzam
mummy arissa @ salmi
mama dian
mama irfan @ wanie


TAG MODE: Firstly you leave their blog and post link and add to the list below and secondly you let the blogger you want to tag know that he/she has been tagged by commenting in his/her blog or etc



Monday, 2-Jul-2007 11:23 Email | Share | | Bookmark
Arina Aisyah 20 Hari

 
 
 
View all 12 photos...
Hari ni Arina genap 20 hari. Ibu pun dah 20 hari berpantang. Lagi 20 hari br lps pantang. Baru tahu betapa boringnya berpantang ni... tapi mama ckp utk kebaikan hari esok... Hari ni Arina selesema + batuk la pulak... Kesian anak ibu....

Hari ni jgk ada berita baik utk ayah Arina... pagi tadi abah call bagitau Hakim dah dpt keja kat KB. Alhamdulillah. Syukur pada Allah swt. Rezeki anak... Saat yg ditunggu2 oleh ibu & Arina.

Semlm, keluarga kat golok dtg tgk Arina. Mek, cik adek & abah kau, ayah chik, mummy yae & mimi & cik sue waeng. Terima kasih dtg jenguk kami... next week boleh la dtg lagi.
Chik pun nak dtg tp x muat keta la pulak .Nway, terima kasih Chik cz dtg last week tolong kemas kat umah ni... thanks 4 nice pink jumper + bib + hat utk Arina.

Juga utk ofismate hubby yg hadiahkan gelang tangan utk Arina - thank u so much!
Ummi Tok & Ayah Tok terima kasih cz bagi Arina gelang kaki.










Quote:
thank u aunty sarah & family - spore, kak chek - sydney, k long baizura - bangi & k long & keluarga - p mas



Quote:
terima kasih abg din & k ha - p chepa, da - berek 12, k yah & keluarga - kg chicha & k za & keluarga - machang


p/s: Terima kasih cz dtg melawat kami :
1.Member2 mama
2.Mek Hou fashion Lrg Chicha
3.Mieza
4.Amiey & Azlini
5.Wani - thanks 4 da card!
6.Mama Langgar & Mek Saodah
7. Kak Lah - Jiran sebelah umah
8. Kak Da & Abg Amran
9. Amnee & Keluarga
10.Masliza @ Mc kid & Anak


Quote:
a lots of thank to Pn. Fauziah Anar Paper S/b for the baby gifts


Friday, 22-Jun-2007 11:55 Email | Share | | Bookmark
Majlis Cukur Arina Aisyah

 
 
 
Mama & abah cadang buat majlis cukur pada Jumaat , 22 jun 2007 - Hari ni Arina Aisyah dah berusia 10 hari + luruh tali pusat. Majlis cukur dihadiri oleh ayah, tok imam dan AJK2 masjid As-salam. Thanks to mc elle cz masak kerutuk daging rusa utk majlis ni. Juga utk Lung & atikah selalu jenguk Arina malam2 bila ibu tido





Sunday, 17-Jun-2007 05:48 Email | Share | | Bookmark
Father's day & Aziey's 25th Birthday

 
 
 
View all 13 photos...
To all Fathers (Abah, Ayah - in law, Hubby, Azuan, Pakcik Yie, Atok Singapore, Uncle Hamid Singapore, Uncle Serpudin & Uncle Tg. Man) - Happy father's day





To Aziey, Happy Birthday to u! Special gift 4 u - Arina Aisyah



Wednesday, 13-Jun-2007 04:51 Email | Share | | Bookmark
Our 1st Baby Girl - Arina Aisyah Bt Ahmad hakim

 
 
 
View all 6 photos...
Alhamdulillah, pada 13 Jun 2007 jam 1.20 pagi, saya selamat melahirkan Arina Aisyah di Hospital Raja Perempuan Zainab II , Kota Bharu.
Quote:
Terima kasih untuk suami tersayang kerana berada di sisi sepanjang proses kelahiran Arina Aisyah.






[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net