asma azura's FotoPage

By: asma azura mn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Mar-2009 23:49 Email | Share | | Bookmark
Bukit Klung Beach Resort- Family Day

 
 
 
View all 33 photos...
6 Mac 2009







Friday, 27-Feb-2009 01:47 Email | Share | | Bookmark
Bowling @ Kota Sri Mutiara

 
 
 
View all 12 photos...
20 Feb 2009 - Bersama keluarga memberi sokongan kepada mama & baby dalam acara boling. Anjuran PTDJ Tumpat.







Thursday, 26-Feb-2009 23:57 Email | Share | | Bookmark
Rehlah di tepi Pantai Cahaya Bulan

 
 
 
View all 14 photos...
17 Feb 2009 - Hari ni Adani Aisyah ada appointment kat Klinik Kesihatan Pengkalan Chepa. Ayah awal2 dah amik cuti hari ni.... So selepas selesai urusan di klinik kami balik umah. Ibu pun macam malas nak pi keja hari ni. hehehe... Nasib baik ada keja yg boleh dilakukan di rumah.

Sebelah petangnya, selps azie dan baby balik dari ofis, kami menuju ke PCB. Bawak Arina Aisyah dan Adani Aisyah jalan2 menghirup udara pantai... dah lama x datang pantai menikmati permandangan indah ciptaan Allah SWT. Sambil tu apa lagi kalau x posing2 bersama yg tersayang





Thursday, 12-Feb-2009 00:02 Email | Share | | Bookmark
Kena Tagged Lagi...

 
 
 
Last 3 days check fotopages... alahai kena tagged ngan pn razlind pulak... tapi mujur gak, kalau tidak x berupdate ler fotopages ku ini... hehehehe.... Walaupun byk gak gambar2 x sempat di upload tetapi akan ku usahakan jugak masukkan di webpage ini... insyallah...

Jom kita tgk apa yg ada dlm beg Ibu Arina Aisyah & Adani Aisyah



1. Purse .... Sebenarnya ada 1 jer pastu terjumpa lagi 1 selps menyelongkar laci mama. hehehe... satu utk letak kad yg bermacam2 jenis dan satu lagi utk letak cash.

2. Telefon .... alat komunikasi yg diberikan oleh ayah arina aisyah & adani aisyah sthn yg lps.

3. Beg make-up .... time rajin jer baru make-up. stand by.

4. Kunci Rumah & Kunci Ofis .... dan juga alat pertahanan diri ( dari peragut etc.) bila kuar lunch.

5. Tag .... utk masuk ofis daa...

6. Vicks .... especially utk Adani Aisyah bila gi mall... selalu jer 'sumbat' hidung... x tahan aircond kot.

dan seterusnya.... wallahua'lam.





Tuesday, 13-Jan-2009 17:08 Email | Share | | Bookmark
Salam 1430 hijrah / Selamat Tahun Baru 2009

 
Walaupun dah nak masuk minggu ke 2 saya dan keluarga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut tahun baru kepada semua yg mengenali kami. Semoga dgn tahun 2009 ini memberi kita keamanan, rahmat dan rezeki yg tidak putus2 daripada Allah swt. Amin.



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net