asma azura's FotoPage

By: asma azura mn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Dec-2008 05:10 Email | Share | | Bookmark
End of December 2008

 
 
 
View all 24 photos...
Dah lebih sebulan tak berupdate fotopages ni... bukan ape tak sempat dah loni nak menghadap pc mcm dulu2... x menang tangan org kata... kalau boleh ditambah tangan ni rasanya nak jugak merasainya... hehehehe...

Aktiviti-aktiviti sekitar december 2008:

16 dec 2008 - Ibu, mama tuk, Arina Aisyah & Adani Aisyah menghadiri majlis kenduri anak sepupu mama tuk di wakaf bharu.



17 dec 2008 - Hari ulangtahun Atikah, adik bungsu ibu yg ke 20. Kami meraikan hari yg istimewa ini di Secret Recipe KbMall bersama mama tersayang, Azi, Boy & kami sekeluarga.



20 dec 2008 - Hari ni ibu menerima jemputan daripada Mama Langgar sempena Majlis Hari Ulangtahun Pertama cucu beliau, Cahaya Seri Iman yang pertama dan juga hari lahir mama sendiri yg jatuh pada bulan dec. Ibu org yg terawal sampai... so, makan pun awal, balik pun awal laa... hehehe... x leh duduk lama2 cz x masuk ofis lagi...



24 dec 2008 - Petang ke rumah mertua Nazirah di Kutan. Hajat dihati nak gi tgk anak teruna nazirah yg dilahirkan 3 bulan lps, tapi bila tiba di sana ada buat majlis kesyukuran kawin pula. Adik ipar nazirah yg kawin. Akhirnya ibu berjumpa juga sahabat lama sek menengah dulu.
Dinner di Sri Chieng Mai Restaurant bersama kakitangan perumahan SUK sempena pertukaran staf dan staf pencen.





27 dec 2008 - Tghari ke rumah Kak Ma, kakak cik su yg baru tiba dari mengerjakan haji di tanah suci mekah. Makan tghari di sana.
Petang, kami sekeluarga menghadiri Majlis Perkahwinan Irwan & Dewi, anak jiran lama di Taman Seri, Pengkalan Chepa. Tahniah kepada pengantin!







Wednesday, 3-Dec-2008 08:04 Email | Share | | Bookmark
End of Nov 2008

 
 
First of all, Ibu Arina Aisyah & Adani Aisyah nak mengucapkan Selamat hari ulangtahun yang ke 23 kepada lelaki bungsu Ibu - Mohamed Zaim pada 28/11/2008 baru-baru ni. kami x sempat nak beli kek utk boy just bagi present jer.

Pada 29/11/2008 pulak ibu mertua di Pasir Mas pulak menyambut hari ulangtahun... Tapi x sempat tanya lak yg ke berapa. Kami sekeluarga celebrate Umi dgn kek dan ayam kenny rogers. X de apa yg dpt diberikan hanya kasih sayang dan doa semoga sihat sejahtera di samping keluarga tercinta. Amin.

juga pada 29/11/2008 sepupu ibu, Fadhillah Helmi melangsungkan perkahwinan di kajang. Tetapi ibu x leh pergi disebabkan keadaan yang tidak mengizinkan & cuaca yg tidak menentu di pantai timur sekarang ni...Tahniah utk pengantin baru...

30/11/2008 - Adani aisyah dah masuk 3 bulan.... Sekarang ni Adani dah pandai senyum bila diagah... manis betul senyuman anak ibu yang sorang ni.... tido pun x yah dalam buai dah sekrg ni... letak atas tilam jer bagi susu terus tido... tu pun kena ibu tido jugak ler.... hehehehe... susu botol mmg x mahu kecuali air masak... laju jer hisap...





Wednesday, 26-Nov-2008 16:54 Email | Share | | Bookmark
Mama dah balik!

 
 
 
View all 22 photos...
7 Nov 2008 - Mama & Azie sampai di KLIA. Penerbangan Arab Saudi dr Jeddah ke KL selamat tiba pada pukul 1.30ptg. Tapi penerbangan ke Kota Bharu pada pukul 6.30ptg. Jadi mama & azie singgah di Putrajaya dulu umah sepupu mama utk berehat sebelum meneruskan perjalanan balik ke umah kami... Suasana di rumah lak sibuk dengan aunti dan mc elle menyiapkan juadah utk makan malam. Menu : nasi kerabu + ayam bakar+ daging bakar + ikan celup tepung + solok lada + dan bermcm2 lagi la...

Ibu pulak balik ke Pasir Mas dulu sebelum ke KBMall cari hadiah mama & kek. Sebetulnya, mama menyambut hari ulang tahun pada 5 nov lalu. Jadi kami membuat keputusan utk meng'celebrate' harijadi mama pada mlm mama pulang dari umrah.

Antara tetamu yg biasa menghadirkan diri: en yusoff sekeluarga, pakcik yie sekeluarga (kebetulan ada di kb), paksu mie sekeluarga, azuan sekeluarga, chik, masho & long golok serta aunti nah & rakan business giffarine.







Thursday, 6-Nov-2008 04:29 Email | Share | | Bookmark
2 Months of Adani Aisyah * 8 Years old of Faris Ikhwan *

 
 
 
View all 25 photos...
30 Okt 2008 - Penghujung Okt 2008, kami meraikan ulangtahun kelahiran Adani Aisyah yang ke 2 bulan dan Faris Ikhwan ( sepupu Arina Aisyah & Adani Aisyah) yang ke 8 tahun.





Monday, 3-Nov-2008 06:10 Email | Share | | Bookmark
BBQ NITE * SECRET RECIPE * AIRPORT

 
 
 
View all 22 photos...
18 okt 2008 - Hari ni Adani Aisyah genap 50 hari.... Kebetulan Aziey & Elle plan buat bbq cz kawan Aziey dr Australia dtg ke Kelantan. So mlm tu Ber'barbeque" la kita2 org bersama beberapa kawan Azuan & Hakim dan tetamu2 yg selalu dijemput ( en yusoff sekeluarga & Paksu mie sekeluarga). Menu : Nasi lemak, Meehoon Goreng, Makaroni Bakar, Ikan bkr, ayam bkr, steak, etc.

22 okt 2008 - Hakim MC hari ni. Semlm gi klinik cz bengkak dan sakit kaki. Tapi dalam pada tu sempat gak gi KBmall lunch kat secret recipe. Ingat nak gi shopping brg dapur tapi x sempat la pulak dok window kat tempat lain dulu... pastu Adani aisyah pulak meragam ... x selesa... sesak nafas bila dok dlm aircond.

24 okt 2008 - Jam 8 pagi semua dah berada di airport hantar Mama & Aziey pegi mengerjakan umrah selama 2 minggu. Dan selama 2 minggu la jugak Ibu Arina Aisyah & Adani Aisyah dok kat umah jaga anak2 Walaupun terasa lama tapi kitaorg boleh dikatakan tiap2 hari juga la bertanyakan kabar berita mereka berdua di medinah & mekah... Selamat pergi dan kembali mama & aziey!











[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net