asma azura's FotoPage

By: asma azura mn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Oct-2008 04:33 Email | Share | | Bookmark
Salam Lebaran - 1 Syawal 1429hijrah

 
 
 
View all 34 photos...
1 Syawal 1429h @ 1 Okt 2008 - Pagi ni bgn lewat sikit cz semlm Adani Aisyah tido lewat.... berjaga la Ibu dgn puteri ibu yg ke 2 ni.... Ayah & ahli keluarga yg lain pegi solat raya pun x sedar. Selps mandikan Arina Aisyah dan Adani Aisyah, Ibu ler pulak siapkan diri utk pegi beraya kat umah azuan & elle di Taman Kurnia Jaya. Semua ahli keluarga berkumpul di umah azuan utk beraya, bermaaf2an, bergambar & makan2. Tghari kami sekeluarga balik ke Pasir Mas utk beraya dgn mertua.

2 Syawal 1429h @ 2 Okt 2008 - Open house raya.... Seronok betul hari ni cz semua sanak saudara berkumpul di umah. Disebabkan Ibu dalam pantang lagi, so sanak saudara dari Golok semua dtg beraya dgn ibu hehehehe... Terima kasih daun keladi, Tahun depan datang lagi









Monday, 22-Sep-2008 01:20 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri 1429 h Untuk Semua...

 


Sunday, 14-Sep-2008 10:11 Email | Share | | Bookmark
16 hari - Adani Aisyah

 
 
 
View all 10 photos...
Dah 16 hari dah Adani Aisyah.... Ibu pun sibuk menghitung hari menunggu 40 hari berpantang... x sabar2 nak kuar jalan2, pi ofis, pi kedai mama tuk, pi mall - shopping.... tambah2 adik2 semua dah balik berkumpul kat umah... meriahnya! Berbuka posa ramai2... tambahan pula pakcik yie & keluarga ada kat umah jugak sambil buat treatment kat HUSM... ramai nya org kat umah ni... x de la sunyi sangat ibu kat umah berpantang.

Posa pulak dah 2 minggu berlalu... tinggal 2 minggu lagi nak berhari raya. Alhamdulillah semua persiapan raya dah ibu siapkan sebelum deliver baby ari tu. Baju ayah, baju Arina Aisyah, baju Adani Aisyah pun dah ada. Cuma baju ibu jer yg belum ambik kat tkg jahit.... nak kena suruh ayah ambil kan



Monday, 8-Sep-2008 09:32 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday to Iran, Iman, Abah, Sarah & Azuan

 
 
 
View all 16 photos...
31 OGOS 2008- Selamat menyambut hari ulangtahun yg ke-5 utk Iman Khalish Khairan. kebetulan semasa ibu arina aisyah & adani aisyah br discharge dari hospital, azuan elle sekeluarga dan kak long abg long sekeluarga dtg ke umah mertua. Dapat kami meraikan hari ulangtahun iran, anak sedara ayah arina aisyah & adani aisyah. best betul kek chocolate... x tahan godaan ibu melihatnya



5 SEPT 2008 - Happy besday Iman Darnalis. Time ni ibu arina aisyah & adani aisyah baru jer balik ke Pengkalan Chepa. Mama bagitau hari ni hari jadi Iman. Malamnya, suruh ayah arina aisyah & adani aisyah beli sebiji kek utk iman. kitaorg celebrate pun dah tgh malam. menunggu mama & papa iman balik dari terengganu. Hari ni genaplah Iman 9 tahun. Semoga menjadi anak kebanggaan keluarga. Amin.





7 SEPT 2008 - Selamat Hari Ulangtahun Abah! Ibu Arina Aisyah & Adani Aisyah x sempat nak beli apa-apa utk Abah tuk. Ibu berdoa semoga Abah senantiasa sihat dan happy di samping keluarga tercinta. Kami sayang Abah! Selamat Hari LAhir yang ke 55 tahun.



10 SEPT 2008 - Happy besday to u.... Happy besday to u ... Happy besday to Sarah... Happy besday to u.... Seronok Sarah dapat celebrate besday ngan kawan2 dia... happy sesangat bila mama dia bawa balik kek besday semalam... anyway, happy 4 th besday to u Nur sarah Khadijah...





26 SEPT 2008 - Advance besday wishes to Azuan a.k.a Papa Sarah. Selamat Hari Ulangtahun yg Ke 30.



Saturday, 6-Sep-2008 11:58 Email | Share | | Bookmark
Our 2nd daughter - Adani Aisyah Binti Ahmad Hakim

 
 
 
View all 4 photos...
30 Ogos 2008 - Ibu Arina Aisyah telah selamat melahirkan Adani Aisyah Jam 1 pagi, di Hospital Lati, Pasir Mas, Kelantan. Berat baby Adani Aisyah 2.9kg dan dalam keadaan sihat. Alhamdulillah syukur kepada Allah swt.

Ibu Arina Aisyah juga dalam keadaan sihat walafiat. Kelahiran Adani Aisyah mmg tidak dijangka. Due date sepatutnya 9 sept 2008. Terawal 10 hari dari jangkaan. Dan kelahiran kali ke-2 ini sememangnya segala2nya mudah. Balik ke rumah mertua cuti hujung minggu, selepas makan malam, perut mula memberi isyarat... contraction 15 minit sekali.... masa tu dalam pukul 10.30 malam... ingatkan boleh tahan tetapi rasa lain macam la pulak.... jam di dinding menunjukkan angka hampir ke tgh malam... contaction makin kerap. 5 minit sekali... selps tu inform suami... salin baju dan bawa apa yg patut menuju ke Hospital.

Sampai saja ke hospital, di wad bersalin... jururawat bertugas memeriksa jalan dah 8 cm... terus jer dibawa ke katil bersalin.... 'misi' pecahkan air ketuban... dan dalam dua kali teran segala2nya selamat... kiranya kelahiran ke dua ni sangat mudah jika dibandingkan dengan pengalaman melahirkan Arina Aisyah dulu.... Nama lagi anak sulung... Kalau ikut perancangan nak melahirkan Adani Aisyah di Hospital Kota Bharu, tapi Adani nak jadi orang Pasir Mas. tak pe lah... seorang Kota Bharu, seorang Pasir Mas... adil la tu...

Keesokan paginya sibuk la ayah Arina Aisyah balik ke rumah Pengkalan Chepa mengambil barang2 kelengkapan baby baru. Ibu Arina Aisyah stand by sehelai baju&seluar, sepasang sarung kaki & tangan, sehelai lampin, sehelai diaper, dan towel jer dalam kereta Ingatkan dah boleh balik terus ke rumah tapi doktor lak tahan cakap sena stay 1 hari/24 jam dulu kat hospital. mmg prosedur dia macam tu...
Pengalaman melahirkan anak di hospital Pasir mAs ok... Bilik bersalin dia mmg cantik.... Doktor cakap bilik bersalin 5 star Terima kasih yg x terhingga kepada doktor dan jururawat yg bertugas pada pagi 30 ogos 2008.









[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net