asma azura's FotoPage


My name: asma azura mn
My Fotopage: http://azurahakim.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Sony
Other: cybershot
Sony
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
suha hamid
Latest entry:Jahit manik
Inilah hasil jahit manik yang kubuat untuk baju sendri http://shw.syuha01.fotopages.com/22066875.html() http://shw.syuha01.fotopages.com/22066876.html() View this Fotopage entry
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
Abah Wafi
Latest entry:Good Bye My Lover !
After 3++ years of amazing service, now I have to say goodbye to my beloved D80. I can say it was underutilized since it was only my "pet", not my "hunting-dog". I can't believed the shutter count only around 15K, which mean, I only take approx' 13 shoots per day. So....good bye my Love...welcome D7000 !! View this Fotopage entry
Combined 2
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
MiMie de SaLMi
Latest entry::: Happy New Year '10 ::
Our Xmas holidays in Whinfell Forest, Cumbria marked as our most memorable and unforgetable holiday for yr 2009. I hope one day, we could come again to this such beautiful place. Quoted from WestLife song..." we had joy...we had fun.. I wish both we could be there "..InsyaAllah, maybe Arissa or Aydin will bring back mummy & daddy to this wonderful place ..one fine day. To all : H A P P Y N E W Y E A R ! View this Fotopage entry
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Fendy and Tini
Latest entry:Tasik Titiwangsa
View this Fotopage entry
adik br bangun tidolaa
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Sue Yusof
Latest entry:Majlis Pertunangan Azim - Aida
Tarikh Pertunangan : 17 Mei 2009 Anak saudara aku dah bertunang juga akhirnya. Pada usia 22 tahun, insyaAllah Azim akan menjadi seorang suami pada akhir tahun ini. Satu usia yang muda bagi aku, tetapi Azim sudahpun dewasa dalam keluarganya apabila dia telah pun berjaya dalam kerjayanya sebagai dealer Celcom bagi daerah Muar. Alhamdulillah semua majlis berjalan lancar. Agak lambat untuk aku upload gambar2 ini disini, aku lebih banyak menghabiskan masa mengupload difacebook pula. Huhu. Bakal ... View this Fotopage entry
nazirah nasir
Latest entry:SALAM RAMADHAN N EIDUL FITRI
SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA RAKAN DI ALAM MAYA INI,MOHON AMPUN DAN MAAF ANDAI ADA KESILAPAN DAN KESALAHAN YANG DI LUAR KESEDARAN SEPANJANG BERGIAT DALAM AKTIVITI SEUMPAMA INI.... rindu rasanya,lama betul tak update laman sendiri. View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
Nor Sharizad Zainal Abidin
Latest entry:Family Day At Bukit Tinggi
View this Fotopage entry
Rahmat Yuwana
Latest entry:OUR WEDDING INVITATION
Kami mengundang anda untuk berkenan hadir pada Acara Pernikahan : Titing Nurhayati, dr., M.Kes. dan Rahmat Yuwana, ST. Senin, 09 Maret 2009 M atau 12 Rabiul Awwal 1430 H AKAD Masjid Junudurrahman Komplek Gedung Kodiklat TNI AD (Kologdam) Jln. Aceh No. 50 Bandung Jam 08.00 - 09.00 RESEPSI Gedung Moh. Toha Kodiklat TNI AD (Kologdam) Jln. Aceh No. 50 Bandung Jam 11.00 - 14.00 Info lebih lengkap silahkan kunjungi : http://titingyuwana.weddingpath.co.uk Untuk seluruh sanak famili... View this Fotopage entry
Fadzil Nordin
Latest entry:Birthday Faqihah
View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
Diyang Jula
View this Fotopage entry
Fariz abdullah
Latest entry:Our new members
Sorry lambat post, al-maklum la... bz memanjang, nak2 lepas raya ni. So, sebabkan mummy Leia's bz berpantang, aku cuba post apa yang di minta oleh rakan2. Alhamdullilah, Mummy Iqin (wife aku ler tu) selamat melahirkan anak perempuan kami ke-2; Nur Leia A'Fea (cahaya kekuatan). Lahir pada 7/10/08, jam 6.25pm @ pusat pakar HUKM. Berat baby masa lahir bout 3.09kg. Skang baby dah selamat dibotakkan mengikut sunat 7 hari. Tapi masa sebelum botak, aku sempat amik gambar baby yang masih berambut. ... View this Fotopage entry
Lagi 1 boleh dijadikan iklan utk Aussino
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
enn eff aii
Latest entry:Sumaiyyah An-Najla
View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Zaufi Nunu
Latest entry:HAPPY 1st ANNIVERSARY SAYANG!!!
**credit to KC..TQ!! Alhamdulillah....dah 1 thn usia perkahwinan kami....We are so happy sebab dikurniakan seorg anak yang sungguh comey dan pandai..She's our adorable...Nur Arya Qistina... Semoga perkahwinan ini kekal sehingga akhir hayat...TQ sayang for loving me...and TQ for the lovely marriage.... I LOVE U LOTS!!! View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
yusoff shah
Latest entry:Autumn 2007
Our last autumn.. really enjoyed it :-D View this Fotopage entry
Yumi Marazzi
my babys ride yamaha rz250. its way too hot. luv it 8-) View this Fotopage entry
Dotty Adnan
Latest entry:M.I.A
Haluu guys.. i've been sicked for more than 2 weeks now... now still recovering. Still heavily preggy.. :-S From next week, i will close my fp for a short period. Will update the bday photos soon. Chow. Selamat Berpuasa! :-D View this Fotopage entry
Bulan Joseph
Latest entry:Multimedia message
Sweetlumps constructing his TOMY hobby railway tracks outside è house with è children. Hopefully it doesn't rain today. :-/ View this Fotopage entry
msg-15507-2
hudarling rahim
Latest entry:i want my camera back
i want my camera back =[ i cant take any photo i want my cameraaaaaaaaaaa View this Fotopage entry
chang
Anne Acasia
Latest entry:Get Together - Langkawi
View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
Azhar Ahmad
Latest entry:Resting Till Heal
Hi Everybody! Maybe somenone who knows me earlier will forgetting me now. Anyway, I'm really sorry to all of you to see my entry. Actually, this is my last semester at UTM, and will go to Kuantan for KUKTEM. So, maybe... i'll update all entry after got my Nikon D50! Stay tuned Beside this is my web link if you want to know what i'm doing and so on... Chiaoooowwwww!!!! My Website : http://azharahmad.com My Blog : http://azharahmad.com/blog/ My Gallery : http://azharahmad.com/gallery/ View this Fotopage entry
Final Year 13
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry
Princess Norieyza
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016